Bouvet guldsponsor på SiteVisiondagarna 2014


10.09.2014


Trender, webbinnehåll, webbriktlinjer, intranät, spännande digitala och tekniska lösningar. Träffa branschkollegor under två spännande och intensiva dagar med SiteVision i fokus.

Hälften av SiteVisionkunderna säger att de planerar att införa Social Collaboration under det kommande året. Vi visar kunderna hur vi kan effektivisera deras arbetsplatser genom att införa Sociala intranät med till exempel samarbetsfunktioner.

I utställningslokalen, som ligger i anslutning till föredrags- och lunchlokalerna, träffar ni SiteVisionkunder och leverantörer från flera typer av organisationer och företag.

Generösa mingelpauser och gynnsamma förhållanden för kontaktskapande. Under två dagar träffar ni kollegor i branschen, utbyter erfarenheter, fyller på kunskapsbanken och visar upp er. Och varför inte ta en lunch, eller ett möte med oss?

Missa inte två intressanta föredrag med anknytning till Bouvet:

Vår egen Anna Stam som föreläser om

Användbar och tillgänglig design – En färskvara

Användbar och tillgänglig design är en färskvara. Ofta läggs tid och engagemang på dessa frågor under framtagning av en ny webbplats, intranät eller app.

Men vad händer sen? Och hur kan man gå tillväga för att arbeta med användbar och tillgänglig design över tid och genom trender?

Att få sin tid som webbansvarig eller webbredaktör att räcka till för att arbeta med att förädla sin digitala närvaro är ibland en ekvation som är svår att lösa. Men det finns knep att ta till!

Falkenbergs kommun med ett projekt som vi levererat.

Så bygger Falkenberg roll- och tillhörighetsstyrd internwebb – på falkenberg.se

Mattias Skoog, webbstrateg på Falkenbergs kommun, berättar om det pågående arbetet med att bygga in en social internwebb för medarbetare och elever på den befintliga externa webbplatsen, med hjälp av SiteVision och Social Collaboration.

Men det stannar inte där. Målet är att på sikt låta alla 42 000 medborgare få tillgång till innehåll anpassat för dem på intranätet. Webbstrateg Mattias Skoog berättar om hur man tänker och bygger i Falkenberg.

Så missa inte detta. Möt oss på SiteVisiondagarna den 7-8 oktober!

 

För ytterligare frågor kontakta:

Jonna Norden - Stockholm, jonna.norden@bouvet.se, 0709 43 14 50

Do Hellbom - Örebro, do.hellbom@bouvet.se, 0709 43 14 57