Bouvet i Stockholm växer

Bouvet Stockholm ingår avtal om att överta Ciber Sweden


20.09.2016


PRESSMEDDELANDE: Stockholm, 19. September 2016 – Bouvet Stockholm AB, som levererar konsulttjänster inom IT, interaktiv kommunikation och rådgivning, ingår avtal med Ciber Inc. (NYSE: CBR) ett globalt IT-konsultbolag, om att överta Ciber Sweden. Detta inkluderar 31 anställda som kommer bli en del av Bouvet Stockholm. Avtalet väntas träda i kraft under september 2016.

- Jag är glad att kunna önska Ciber Sweden välkommen till Bouvet. Tillsammans har Ciber och Bouvet en stark kundbas och passar bra tillsammans med hänsyn till kompetens och kultur. Detta kommer att öka vår leveranskapacitet i utvecklingen av digitala lösningar i Stockholm, säger Jonna Nordén, VD för Bouvet Sverige AB.

Övertagandet av Ciber Sweden stärker Bouvets regionala modell. Bouvet har en stark position som lokal totalleverantör med 14 kontor i Sverige och Norge.

- Detta övertagande är i linje med vår satsning i Stockholm, säger Sverre Hurum, VD för Bouvet. Vi bygger kompetens i Skandinavien och lägger energi på att förstå kundens språk, kultur och verksamhet. Stark lokal närvaro är därför viktigt."

- Vi vill fortsätta med att effektivisera driften och hålla fokus på kärnverksamheten. Vi är övertygade om att Bouvets lokala förankring och goda kunskap om marknaden bidrar till en sömlös övergång för våra värdefulla kunder och anställda, säger Michael Boustridge, VD för Ciber."

Om Bouvet ASA
Bouvet ASA är ett skandinaviskt konsultbolag med ca 1030 anställda med tjänster inom IT, interaktiv kommunikation och rådgivning. Bouvet har en stark lokal förankring med 14 kontor i Sverige och Norge. Bolaget är noterad på börsen i Oslo.

Om Ciber, Inc.
Ciber är ett globalt IT konsultbolag med ca 5500 anställda i Nordamerika, Europa och Asien. Ciber är partner för organisationer i utveckling av IT strategier och lösningar som ger affärsnytta. Bolaget grundades 1974 och är noterad på New York Stock Exchange (NYSE: CBR).

Kontakt for mer information
Sverre Hurum,
Bouvet ASA, Adm. dir
Tel: +47 91 35 00 47.
E-post: sverre.hurum@bouvet.no

Jonna Nordén
Bouvet Sverige AB, VD 
Tel: +46 70-943 14 50.
E-post: jonna.norden@bouvet.se
 
Scott Kozak
Ciber, Global Communications, Investor and Industry Relations
Tel: 303-967-1379
E-post: skozak@ciber.com