Bouvet satsar stort


15.01.2015


Utvecklingen inom digitalisering och mobilitet fortsätter i snabbt tempo och tillsammans med våra kunder upptäcker vi nya möjligheter varje dag. Under 2014 har vi utformat, utvecklat och förvaltat lösningar som möter framtidens krav – både tillsammans med våra befintliga kunder, men också åt en rad nya. 2015 fortsätter på samma sätt och vi har redan under årets två första veckor kunnat lägga till nya spännande kunder till vår referenslista.

”Vi har många intressanta uppdrag och projekt att ta tag i, och kommer få ännu mer att göra framöver. Därför söker vi fler drivna och hungriga kollegor" säger Jonna Nordén, VD för Bouvet Stockholm. Jonna bedömer att det handlar om 20-30 experter i Stockholm och Örebro.

Bouvet är ett ledande skandinaviskt konsultföretag som levererar tjänster inom IT, digital kommunikation och rådgivning. Bouvet har cirka 1 000 medarbetare fördelade på 14 kontor i Norge och Sverige. Företaget är strategisk partner med en rad företag, och hjälper till att forma digitala lösningar som skapar nya, spännande affärsmöjligheter.

”Kombinationen av nya intressanta kunder samt att det hos våra befintliga kunder finns ett ökat behov av digitala tjänster gör att vi måste bli fler. Dessutom väntar vi på tilldelningsbeslut i en riktigt stor upphandling och vinner vi den måste vi anställa ännu fler. Vi ser mycket positivt på 2015 och har höga förväntningar på året. Vi kan redan nu se att det kommer bli ett rekordår för oss. Utmaningen ligger i att rekrytera och hitta de be bästa konsulterna. Vi har höga krav samtidigt som vi vill ha roligt på jobbet. Vår ambition, att vara det mest trovärdiga konsultbolaget med de mest nöjda kunderna och medarbetarna, är en viktig försäkring för både kunder och anställda ” fortsätter Jonna.

Är du intresserad? Läs mer under Lediga jobb