Nu öppnar vi kontor i Borlänge

Inför påsk kommer utvalda IT-konsulter att bli uppsökta av Bouvets VD Jonna Nordén och HR-ansvarig Karin Frid som delar ut Bouvetägg fyllda med godsaker och ett meddelande till nyckelpersoner i Borlänge.


11.04.2017


- Vi startar vårt fjärde svenska kontor och firar lite extra i stan, säger Jonna som varit svenska Bouvets VD sedan starten och som nu leder det norska IT-bolaget in i en stark fas av tillväxt på den svenska marknaden.

För att starta ett kontor i Borlänge behövs naturligtvis uppdrag och Bouvet Sverige har sedan sju år tillbaka arbetat för att göra trafiken säkrare med Trafikverket som uppdragsgivare. I augusti räknar Bouvet med att ha en ny ledare på plats för att bygga upp verksamheten i området.

- Den första IT-konsulten är på plats, Sonja Eriksson som började för en vecka sedan. Marcus Living kommer i augusti och nu gör vi en lite annorlunda rekryteringskampanj för att hitta den person som ska leda processen med allt från att hitta kompetenta konsulter till att få igång affärsverksamheten på riktig, säger Kenneth Hansen.

Kenneth har gjort samma resa för Bouvet när Örebrokontoret startade 2011. Nu är han ansvarig för att rekrytera sin motsvarighet i Borlänge.

Fakta Bouvet

Vi är ett skandinaviskt konsultbolag med fjorton kontor och 1100 anställda – 1000 i Norge och 100 i Sverige. I Norge ligger våra kontor i Oslo, Skien, Arendal, Kristiansand, Stavanger, Haugesund, Bergen, Trondheim, Sandvika och Sandefjord. I Sverige hittar du oss i Malmö, Stockholm och Örebro.

Vi levererar tjänster inom IT, digital kommunikation och rådgivning. Uppdragen bidrar bland annat till en stabil energiförsörjning, en mer effektiv offentlig sektor och till en bättre folkhälsa i Sverige.

Sedan 2007 är Bouvet noterat på Oslobörsen. Omsättningen i Norge är mer än 1,3 miljarder kronor. I Sverige dubblerades omsättningen 2016. Det går alltså riktigt, riktigt bra för oss.

Mer information: Jonna Nordén, Jonna.norden@bouvet.se, tel. 0709-431 450
Bouvet, Sveriges Norska IT-bolag.