ICA

Bakgrund

ICA köpte den norska kedjan Rimi år 2004. Då hade Bouvet varit partner med Rimi i över 10 år. ICA i Norge fortsatte att använda handelslösningen som Bouvet hade utvecklat för Rimi. Vid etableringen av Bouvet i Sverige blev ICA snabbt en viktig kund. Då ICA skulle reducera antalet ramavtalsleverantörer från 100 till 10 för några år sedan, var alla de stora konsultbolagen med och tävlade om platserna. Ändå blev Bouvet utvald som en av dessa 10. Anledningen var att Bouvet kände ICA väl och hade den långsiktigheten och trovärdigheten som de behövde.

ICA och Bouvet idag

Idag är ICA en av Bouvets största kunder i Sverige. Bouvet bidrar bland annat till deras mobila applikationer, Matkassen, ica.se och ICA-butikernas egna hemsidor. ICA har t ex avancerade logistik- och transportsystem som deras förare kan uppdatera från mobila enheter. Konsulterna från Bouvet är med och koordinerar den tekniska utvecklingen av dessa system. Detta inkluderar även kravhantering och testning av lösningarna. Även inom projekt- och förvaltningsledning får ICA hjälp av Bouvet.

Den här bredden i kompetens och tjänster värderar ICA stort. Vi får också ofta höra att våra konsulter är pålitliga, kompetenta och enkla att jobba med.

Det svenska folket värdesätter god mat. Och ICA värdesätter att ha en kompetent partner att jobba med i sin digitala verksamhet.

Tags