SharePoint

SharePoint är en extremt kraftfull plattform som ger en mängd möjligheter till samarbete, publicering och informationshantering. Men för att kunna utnyttja dess fulla potential gäller det att man känner till dess möjligheter och begräsningar samt använder sig av dem.

Ni är inte först!

Vi hoppas att ni inte blir besvikna över att ni inte är först. Bouvet har nämligen levererat SharePointlösningar sedan 2001, vilket är samma år som första versionen av SharePoint lanserades. Det gör att vi vet vad vi gör, vi har gjort detta förut. Många gånger!
 
Det ger er en trygghet eftersom alla gör nybörjarfel. Vi gör dem dock inte så ofta, eftersom det var länge sedan vi var nybörjare. SharePoint har sina fallgropar och vi visar dem gärna för er så att vi kan undvika dem tillsammans.

Standardfunktionalitet framför utveckling

SharePoint är en extremt kraftfull plattform. Lite som ett Kinderägg – full av överraskningar. Men, för att kunna utnyttja dess fulla potential gäller det att man känner till dess möjligheter och begränsningar samt använder sig av dem. Skulle det behövas så utvecklar vi gärna egna tilläggsfunktioner, men inte förrän vi har utvärderat standardfunktionerna först.

Vi vet att genom att använda standardfunktionalitet får man en kostnadseffektiv lösning som är lätt att drifta, underhålla och uppgradera. Det gör också att ni inte blir beroende av oss som leverantör, utan när som helst kan välja en ny. Det är en trygghet för oss lika mycket som för er, eftersom vi vet att ni väljer att stanna hos oss för att ni vill – inte för att ni måste.

Varje kund har unika behov

Mycket är gemensamt mellan olika företag och organisationer, som viljan att publicera nyheter, snabbt hitta relevant information och veta vem som gör vad. Det som skiljer är ofta hur man prioriterar de olika funktionerna. Genom att ta reda på vad som är viktigt för just er så vet vi hur vi ska anpassa SharePoint till just era behov.

Vår SharePointavdelning har tagit fram ett standardiserat koncept för intranät som kan återanvändas med mindre justeringar. I kombination med de nya och förbättrade funktionerna i SharePoint 2013 ger det grunden för att skapa ett väl fungerande intranät. Genom att återanvända erfarenhet från Bouvets tidigare implementationer har vi tagit fram en informationsarkitektur som lämpar sig som grund för många intranät. På så sätt behöver inte hjulet uppfinnas på nytt. Strukturen är fokuserad på att slutanvändaren enkelt och effektivt ska hitta information man letar efter.